Om mig

OM MIG


Jag heter Greger Rundqvist och kommer ursprungligen ifrån Skellefteå.


Jag har haft en inte så rak bana fram till akupunkturen. Jag har jobbat som verkstadsarbetare, väktare, lagerarbetare,

måleriarbetare på Volvo, säljare, lärarvikarie i grundskolan och personlig assistent.


Jag har läst verkstadsteknisk linje på gymnasiet och treårig ekonomisk linje på Komvux.

Sedan blev det ekonomlinjen på Handelshögskolan i Göteborg.

Efter ett antal år (ungefär 13) insåg jag att jag ville jobba med akupunktur och gick en 3-årig distansutbildning i

Traditionell Kinesisk Medicin (TCM) och akupunktur på Jian Shi De-skolan i Göteborg.

Under denna tid läste jag även en 3-terminers basmedicinutbildning på distans på Axelsons i Stockholm.

Vad säger några av mina patienter?


Jag vill ge rosor till Gregers Akupunktur och Hälsa för att jag fick möjlighet att prova Akunova mot min whiplashskada. Jag var med om en trafikolycka 1995 då jag fick en whiplashskada som gav mig smärtor i nacke och huvud. Smärtorna har ofta suttit i tre dagar i sträck och jag har då varit tvingad att ta starka värktabletter för att fungera någorlunda.

Jag har prövat olika behandlingsformer bl a sjukgymnastik och inget har hjälpt. Man söker alltid tips på hur man ska bli smärtfri och när jag fick möjlighet att prova Akunova så tog jag chansen.

Vid behandlingen sätts bara sex nålar och redan vid första behandlingen lättade smärtan och efter fem behandlingar så är jag faktiskt smärtfri. Så jag vill verkligen rekommendera andra att inte vara rädda utan att se vilka alternativa möjligheter som finns och prova Akunova.

Jag vill därför varmt rekommendera Gregers Akupunktur och Hälsa!

Hälsningar Sussie PJag har varit till Gregers Akupunktur och Hälsa för att få behandling för min nackskada. Jag har tidigare varit med om två trafikolyckor och en fallolycka. Detta har gett mig en nackskada med en disk i kläm och två instabila kotor och som har känts som om en kniv har stuckits in i nacken. Jag har försök med den vanliga sjukvården men inte fått någon bra hjälp mot smärtan.

När jag fick höra om Akunova kände jag att jag ville prova om det kunde hjälpa mig och det har det faktiskt gjort. Efter första behandlingen kände jag mig mindre stel och efter andra behandlingen var smärtan borta men detta varade bara någon dag. Efter tredje behandlingen var jag smärtfri i ungefär 5 dagar. Fjärde behandlingen innebar att "kniven" var borta men musklerna var spända och ömma och 16 dagar senare när jag skulle få femte behandlingen så hade det precis börjat kännas lite av smärtan. När jag nu fick min senaste "påfyllnadsbehandling" 4 veckor senare hade smärtan inte kommit tillbaka och någon ny behandling är inte inbokad. Jag återkommer till Greger när jag känner att smärtan börjar komma tillbaka när det nu blir.

För mig har Akunova fungerat väldigt bra för mina nacksmärtor och jag vill därför rekommendera fler att prova på det!

Hjärtliga hälsningar från EliseJag fick mycket bra och professionell hjälp med en seg och utdragen luftrörskatarr.

Hälsningar Maria